Gauri de gloante in cranii vechi de milioane de ani


Există o latură a arheologiei care este interzisă publicului larg? La prima vedere această întrebare pare lipsită de orice sens şi majoritatea celor pasionaţi de această ştiinţă ar spune că istoria este o carte deschisă tuturor minţilor curioase. În esenţă, însă, lucrurile nu stau chiar aşa pentru că există numeroase mărturii care dovedesc că istoria şi arheologia ascund adevărul despre originea omului.
 
Pornind de la această teorie curajoasă, am ales să prezentăm doar două dintre numeroasele exemple care au menirea să dovedească întunericul în care trăim. Acest întuneric este creat precum un nor protector, care nu dă voie minţii umane să vadă adevărul.

BIZONUL ÎMPUŞCAT ÎN URMĂ CU 30.000 DE ANI

Cercetătorii din Moscova au descoperit fosilele unui bizon care a trăit în Siberia în urmă cu peste 30.000 de ani. Cel mai interesant aspect este că scheletul acestuia prezintă o incizie perfect rotundă ca şi cum un proiectil de dimensiuni mici a fost lansat cu o viteză extrem de mare spre el.

În urma studiilor de laborator, oamenii de ştiinţă ruşi au ajuns la concluzia că incizia a fost cauzată de un glonţ. Dar cum este posibil ca oamenii care au trăit în urmă cu 30.000 de ani în Siberia să fi deţinut arme moderne?



Nu se poate răspunde la această întrebare, dar este cert că în acea vreme a existat o civilizaţie extrem de avansată pe Terra, care vâna bizoni cu ajutorul armamentului pe care îl deţinem şi noi în timpurile moderne. Ce s-a întâmplat cu această civilizaţie şi de ce nu s-au descoperit urme ale existenţei sale? Probabil că şi în această privinţă adevărul a fost fie manipulat sau chiar ascuns.
 
VÂNĂTORUL DE NEANDERTHAL

În 1921, British Museum a primit un craniu ciudat. A fost descoperit într-o mină de zinc din Zambia. Minerii au săpat o galerie şi dintr-o dată au dat peste mai multe oseminte. Acestea au fost colectate şi trimise unui laborator de specialitate pentru a fi analizate.

Iniţial, craniul a fost catalogat drept Homo heidelbergensis. Cei mai mulţi dintre specialişti susţinând că nu a aparţinut unui hominid din cauza dimensiunii sale. Odată cu evoluţia tehnologiei, adevărul a ieşit la iveală şi s-a stabilit că este vorba despre Omul de Rhodesia, o linie a omului de Neaderthal din Africa.



Studiile au arătat două lucruri interesante. În primul rând că omul în cauză a trăit cu câteva milioane de ani în urmă şi că ar fi murit prin împuşcare. Da, craniul prezintă o gaură perfect rotundă pe care un glonte a realizat-o atunci când s-a produs impactul cu osul. Mai mult de atât, specialiştii au afirmat că omul respectiv a suferit de o boală psihică, motiv pentru care se poate explica incizia din craniu.

Şi de această dată, ca şi în cazul bizonului siberian, nu putem să ne întrebăm ce fel de civilizaţie a putut să trăiască pe Terra în urmă cu câteva milioane de ani? Oare ciclurile vieţii se repetă obsesiv de nenumărate ori şi civilizaţiile care îşi duc viaţa pe Terra seamănă izbitor de mult din punct de vedere al dezvoltării tehnologice?
Share on Google Plus

About Just Admin

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gallery