Cele mai faimoase conspiratii mondiale


Se prea poate ca oamenii sa nu se teama de conspiratii, ci sa doreasca existenta lor … tocmai pentru a nu fi nevoiti de a accepta anumite ideologii, conjuratii, credinte si uneori pentru a nu se afla in fata unei noi ordini ce nu o inteleg. Masonii vorbeau, inca din secolul XVIII, de superiori oculti, de batrani intelepti ai Sionului, de stapani ai lumii rai si egoisti care isi doresc sa controleze tot ceea ce se petrece, fie politic, fie economic sau religios.


Marile corporatii petroliere impiedica dezvoltarea masinii electrice sau cu consum redus

Desi teoria a prins avant de abia din 2006, cand a fost lansat documentarul “Who killed the electric car?”, marile companii petroliere sunt acuzate, neoficial, de peste 20 de ani, ca blocheaza dezvoltarea masinilor care au consum redus sau functioneaza pe baza curentului electric.

Spre exemplu, in 1899, a fost creat un prototip electric care “alerga” cu 110 km/h, o viteza uluitoare daca tinem cont ca restul automobilelor mergea cu maxim 40 km/h. In 1913, Henry Ford si Thomas Edison, cei mai prolifici inventatori ai acelor ani, au pus la cale crearea unei masini electrice, ieftina si performanta, insa eforturile au fost oprite de oameni influenti si cu putere financiara.

Un alt eveniment ciudat a avut loc in perioada 1977-1981, cand Tom Ogle, un mecanic auto, a creat un dispozitiv de alimentare cu vapori de combustil pentru autoturisme. Mecanismul, atasat la motorul masinii, inlocuia combustibilul traditional cu gaz, vehiculul putand sa parcurga cu doar 3 litri de gaz circa 160 de kilometri. In 1978, concernul Shell l-ar fi ofertat cu 20 de milioane de dolari, dar Ogle a refuzat si in decembrie 1979 a patentat inventia sa.

In august 1981, mecanicul a fost gasit mort in locuinta sa, concluzia mortii sale fiind una cel putin bizara, iar dupa 3 luni … proiectele finale si originale au disparut din Biroul National pentru Patente din Washington. Anterior mortii sale, Ogle suferise o tentativa de asasinat.

In anii 2000, General Motors a retras “de buna voie” primul prototip de masina electrica a unui mare jucator din industria auto. Gest cel putin straniu daca tine cont ca intre 1996-1999 EV 1 a fost produs in serie.

Incalzirea globala e o afacere la nivel macro

Conspirationistii, dar si unii cercetatori, sustin ca incalzirea globala este doar o frauda in interes financiar si idiologic, creata de grupul de interese Bilderberg, iar in urma “facaturii” ar avea de castigat politicienii, oamenii de stiinta, oamenii de afaceri, diverse structuri din ONU, miscarile ecologice, plus numeroase organizatii secrete, precum Grupul Bilderberg si Clubul de la Roma.

William M. Gray, unul dintre cei mai celebri climatologi, sustine cu inversunare ca, alaturi de terorism, incalzirea globala este inamicul public numarul 1, lucru care faciliteaza marilor liderilor adoptarea unui plan de lupta cu succes la public, dar care va insemna abuzarea de masuri politice, economice si sociale. Considerate “extrem de necesare”, noile reguli vor permite jucatorilor din umbra sa isi realizeze interesele.

Asasinarea lui Kennedy

Socialistii spun ca, daca la inceput, teoriile conspirationiste erau doar o joaca intelectuala, asasinarea presedintelui american a provocat un fenomen in masa, datorita valului imens de simpatie pe care il avea John F. Kennedy. Oficial asasinul este Lee Harvey Oswald, dar neoficial se spune ca adevaratii asasini sunt liderii din acea perioada ai CIA, FBI, Federal Reserve, KGB, Lyndon B. Johnson – vicepresedinte SUA, precum si Mafia sau Fidel Castro.

Extraterestrii exista, dar ni se ascunde adevarul

In 1942, pe 24 februarie, locuitorii Los Angeles-ului sustineau ca au vazut mai multe obiecte zburatoare neidentificate pe cer asupra carora artileria anti-aeriana america a deschis focul. 5 ani mai tarziu, pe 7 iulie 1947, a avut loc incidentul Roswell. Atunci armata americana a recuperat epava unui OZN, precum si cadavrul unui extraterestru, chiar si unul in viata, dupa cum sustineau peste 100 de martori oculari. Explicatia oficiala a oficialilor americani a fost ca s-a prabusit un balon meteorologic.

Virusi letali creati in laborator

Experimente bacteriologice si virusologice secrete au dus la aparitia Ebola, SARS sau SIDA. In anii ’80, un grup format din oameni de stiinta si pseudo savanti au publicat o serie de lucrari in care au sustinut ca virusurile HIV, Ebola si SARS sunt arme bacteriologice create de guvernul american. Chiar si raspandirea HIV-ului in Africa de Nord a fost considerata un genocid monstruos orchestrat de personaje puritane si xenofobe din administratia americana.

In prezent, conspirationistii spun ca exista un antivirus pentru toate cele 3 mari boli, dar este ascuns, iar laboratoarele independente sunt infranate sa redescopere leacul impotriva celor 3 calamitati bacteriologice. Mai mult, se pare ca gripa aviara a fost un avertisment la adresa Chinei din partea guvernului american.

9/11 World Trade Center

Probabil, cel mai fierbinte subiect in lumea contemporana a conspirationistilor, care sustin ca serviciile secrete americane stiau despre iminentul atac, insa nu au vrut sa il opreasca pentru ca terorismul sa devina pericolul public numarul 1. Printre argumentele aduse se afla si atacul aviatic japonez de la Pear Harbor – 7 decembrie 1941 – cand americanii stiau despre atac insa nu au intreprins actiuni impotriva.

Ultimele teorii privind atentatul din 2001 spun ca cele doua avioane nu puteau prabusi varfurile gemene, acest lucru intamplandu-se in urma unor explozii controlate. Exista si martori care spun ca au auzit exploziile.

Pentru ce a fost nevoie de atatea pierderi de vieti omenesti? Simplu, declansarea Razboiul impotriva terorismului care a dus la ingradirea legala a libertatilor si drepturile cetatenesti, la cresterea cheltuielilor militare si la alte foloase financiare, gen petrolul din Irak.

Tsunami-uri provocate de experimente militare

Majoritatea conspiratiilor fac referire, in primul rand, la tsunami-ul din 2004 care a lovit Oceanul Indian si la cel din 2011 care a lovit coasta Japoniei. Se pare ca aceste doua dezastre naturale nu sunt chiar asa de naturale, fiind provocate de catre experimente militare, mai exact de programul HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program).

Oficial, HAARP se ocupa cu studiul si cercetarea ionosferei, in vederea stabilirii comportamentului ozonului, azotului si ionilor la bombardamentele radiatiei solare, cosmice si la cele de inalta sau joasa frecventa de pe Pamant.

Insa, Nicholas Begich – un adversar al programului – sustine ca in realitate HAARP “este, în realitate, un bombardament al ionosferei cu unde radio extrem de puternice, care afectează diverse zone ale planetei. Undele electromagnetice revin pe pământ din ionosferă şi penetrează totul pe scoarţă – viu sau mort – generând fenomene absolut devastatoare”.

Richard Williams de la Laboratorul Davis Sarnoff din Princeton considera ca “HAARP este un act iresponsabil de vandalism global”. Mai mult, pana si documente oficiale ale Pentagonului sugereaza scopul real al HAARP este “exploatarea ionosferei în scopurile Departamentului Apărării”.

De mentionat ca tsunami-ul din decembrie 2004 se afla pe locul 7 al celor mai mari catastrofe naturale ca numar de victime – aproape 230.000 de morti – si pe locul 2 in topul celor mai sangeroase cutremure. Tsunami-ul din 2011 se afla pe primul loc intr-un top al pagubelor financiare provocate de un cutremur.

Ca si in cazul celor doua cutremure care au provocat tsunami-urile de mai sus, semne ciudate pe cer s-au vazut si in cazul cutremurelor din 1976 (care a distrus orasul chinez Tangshan si a provocat peste 600 de mii de victime) si din 2003, cand orasul antic Bam, Iran, a fost ras de pe fata pamantului.



Lumea, condusa de societati secrete

Teoria conspiratiei sustine ca lumea, asa cum o stim noi, nu este condusa de catre liderii marilor state, ci de personaje din umbra care fac parte din societati oculte care au ca singur scop sa detina puterea.
Societatile secrete care conduc lumea sunt Masoneria, Illuminati si Skull & Bones.

Masoneria isi are radacinile in Ordinul Cavalerilor Templieri si a aparut la sfarsitul secolului XVI, scopul secret fiind crearea unei societati bazata pe idealurile libertatii, egalitatii, fraternitatii, separarii Bisericii de Stat si al tolerantei religioase. In plus, masonii s-au implicat activ in numeroasele revolutii din secolul trecut.

In prezent, se spune ca organizatia secreta are peste 5 milioane de membri, aproape toti facand parte din elite politice, financiare, religioase si artistice, astfel incat teoria ca masonii conduc lumea nu este departe de adevar.

Illuminati este crema organizatiilor secrete care a ales anonimitatea si care are scopuri mult mai obscure. Se spune ca a fost elita masonica, dar scopurile obscure au dus la desprinderea de organizatia mama.

Membrii Skull and Bones sunt recunoscuţi pentru tăcerea lor şi pentru că sunt în continuare o enigmă. Nu au lăsat să se afle decât ceea ce ei au dorit să se afle. Despre numărul 322 se ştie că este un simbol cheie al frăţiei, însă nimeni nu a putut preciza cu exactitate semnificaţia lui. Se crede că face referire la anul în care a murit Demostene, 322 î.Hr.

De astfel, toţi membrii sunt absolvenţi ai universităţii Yale şi vin din familii cunoscute şi influente. Inscripţia “Wer war der Thor, wer Weiser, Bettler oder Kaiser? Ob Arm, ob Reich, im Tode gleich”, în traducere: “Ce e nebunul, ce e înţeleptul, ce e cerşetorul, ce e regele? Sărăci şi bogaţi, în faţa morţii toţi sunt egali!”, tronează pe un edificiu numit „Mormântul Skull and Bones” din curtea universităţii Yale.

Un alt element al straniului este faptul că o divinizează pe zeiţa Eulogia, zeiţa grecească a elocinţei. Frăţia mai este cunoscută drept Frăţia Morţii, Loja 322, Eulogia sau Ordinul. 

Lumea, controlata de evrei. Sionismul

In secolul XX a aparut un document controversat – Protocoalele inteleptilor Sionului – care spune ca evreii, alaturi de masoni, comploteaza pentru a controla lumea si a inlocui ordinea sociala traditionala cu una bazata pe manipulare, prin acapararea mass-mediei si a marilor corporatii.

Sionismul este probabil cea mai veche teorie conspirationista si este legata de ideologii rasiste si xenofobe. Insa, documentul care a propulsat sionismul pare a fi unul fals, majoritatea cercetatorilor care au studiat actul spunand ca este un plagiat dupa satira “Dialoguri in Iad intre Machiavelli si Montesquieu”, fabricat la sfarsitul secolului XIX de catre gazetarul rus Matvei Golovinski, la ordinul lui Rachkovski Piotr, sef al diviziei de la Paris a politiei secrete rusesti – Okhrana.

Noua ordine mondiala

New world order sau guvernul mondial. O organizatie secreta si extrem de puternica, avand ca membrii elitele statelor puternice ale lumii, care doreste sa creeze un guvern mondial care sa inlocuiasca suveranitatea statelor. Practic, este un plan de inrobire mondiala a omenirii, crearea sclavilor moderni.

Serge Monaste, un jurnalist de investigatii canadian decedat in conditii suspecte, a facut unele dezvaluiri uluitoare despre oculta mondiala. Unele dintre ele fac referire si la Grupul 6.6.6., parte a New World Order, care este format din conducătorii primelor 6 bănci, primelor 6 multi-naţionale energetice şi primii 6 producători agro-alimentari. Aceştia s-au întrunit în 1967, la Toronto, şi au stabilit detaliile planului “Căderii Naţiunilor”, din care face parte şi Protocoalele de la Toronto şi prin care se doreste formarea unui Nou Guvern Mondial.

Cele mai importante prevederi ale Protocoalelor de la Toronto

● Edificarea “Liberului Schimb International”. Practic acest lucru trebuie să devină o prioritate absolută, pentru că va duce la declinul tuturor naţionaliştilor, iar la momentul oportun îi vor sili să se lupte între ei şi acest lucru va duce la discreditarea noţiunii de patriotism. Astfel, naţionaliştii vor cădea.
Episoadele Libia şi Tunisia se aseamănă destul de mult cu această prevedere.

● “Societatea distracţiilor şi a plăcerilor instinctuale”. O direcţie care va duce la transformarea generaţiilor tinere în ceea ce vor liderii Ocultei Mondiale. Pentru acest lucru se vor folosi de jocurile de calculator, de tehnologia audio-video. În concret, Oculta mondială vrea prin satisfacere instinctelor primare a oamenilor transformarea lor în oameni slabi şi manipulabili destul de uşor, formându-se astfel “omul viitorului”.

● Încurajarea protestelor studenţeşti şi anarhiste ale tinerilor. Acest lucru se va face prin intermediul protestelor violente care are precum cauze exploatarea sălbatică a naturii, adică cauze ecologice. Oculta mondială va realiza acest punct al Protocoalelor prin încurajarea statelor să exploateze foarte mult natura. După care se va instaura o Protecţie a Mediului prin care vor putea conduce o parte importantă din suprafaţa unei ţări.

● Transformarea tinerilor în sclavi. Realizabil prin intermediul sistemului educaţional, cu ajutorul unei ştiinţe false şi virtuale, cu ajutorul universului computerului. Finalul acestei prevederi spune că tinerii vor ajunge sclavi în slujba altor sclavi controlaţi de Oculta Mondială.

● Implantarea de agenţi de influenţă în posturi cheie ale Ministerelor de Afaceri Interguvernamentale şi de Emigrări. Scopul este modificarea unor legi din aceste state pentru a deschide porţile statele dezvoltate pentru imigranţi din Asia, Africa sau America de Sud. Se vor porni conflicte armate în ţările din lumea a treia şi campanii de presă bine camuflate prin care se va provoca un aflux mare de refugianţi. Printre refugianţi se vor număra şi membri ai organizaţiilor extremiste religioase. Toate aceste lucru urmând să ducă la o destabilizare economică şi socială, prin creşterea tensiunilor rasiale.

● “Economia viitorului” prin pregătirea unei “Culturi de masă mondială” şi realizarea unei “Noi culturi”. Scopul acestui plan este dezbinarea şi confuzarea societăţilor umane prin amestecarea religiilor, tradiţiilor şi obiceiurilor. De astfel, artiştii viitorilor vor fi supuşi Ocultei Mondiale, în caz contrar, chiar dacă au un talent imens, ei vor muri anonimi.

● Folosirea armelor electromagnetice şi producerea de “Schimbări climatice”. Practic, prin acest lucru va putea controla demografia statelor, dar şi provoca cutremure de pământ şi destabiliza clima în anumite locuri. Acest lucru vor duce la înfometare şi transformarea oamenilor în sclavi.
Share on Google Plus

About Just Admin

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gallery