NASA blocheaza transmisiile live din spatiu cand apar corpuri ceresti stranii




NASA blocheaza transmisiile live din spatiu atunci cand sunt indicii ca ceva neobisnuit s-ar putea produce. Ultimul eveniment de acest tip s-a intamplat acum cateva zile, cand NASA a blocat fluxul de stream live transmis de pe SSI, in momentul intrarii in atmosfera a unui corp ceresc straniu.

Incidentul s-a petrecut in data de 9 iulie si a fost prima data semnalat de observatorul Streetcap1. Omul a observat un obiect mare si misterios, de culoare alba, care se apropia de Pamant. Entuziastul nu a implicat in mod direct ca acesta ar fi un OZN, putand fi si un meteorit, relateaza Mirror.

„Interesant este ca feed-ul video a fost intrerupt chiar in momentul in care OZN-ul parea sa se opreasca.” a declarat barbatul. El are o experienta de sase ani in observarea transmisiunii live de pe Statia Spatiala si spune ca obiectul de culoare albicioasa nu ar fi avut cum sa fie Luna. Totusi admite ca este posibil ca acesta sa fie de fapt Statia Spatiala Chineza Tiangong-1.



Aceasta nu este prima data cand NASA este acuzata de observatori ca opreste feed-ul video atunci cand corpuri ceresti neidentificate se apropie de Terra. In aprilie anul acesta, un purtator de cuvant al companiei americane a negat toate acuzatiile conform carora angajatii NASA ar opri in mod deliberat transmisia video.
Share on Google Plus

About Just Admin

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gallery