SS - Cavalerii Sedes Sacrorum


În primul secol î.Hr., preoții mari cunoscuți sub numele de „pontifi” – o poziție ereditară controlată de o mână de familii vechi – au pretins titlul de Pontifex Maximus.

Având în vedere moștenirea păgână de a sacrifica oameni pe altarul zeilor , familiile preoțești au fost alungate din Roma de mai multe ori de-a lungul existenței Vaticanului.

Cu toate acestea, în perioadele agitate ale istoriei romane, după prăbușirea Romei ca centru al Imperiului, marii preoți păgâni și-au asumat rolul de lideri ai comunității din Roma și , în timp , au revenit în mod deschis la practicile lor păgâne de sacrifica copii și de a practica canibalismul .

I . Sub Papa Inocențiu al VIII-lea , rolul Inchiziției și inchizitorilor s-a schimbat pentru a spori autoritatea legală și spirituală prin eliminarea ateilor .

În jurul anului 1483 Tomás de Torquemada a fost numit Inquisitor General de Aragón, Valencia și Catalonia. Torționari săi și milițiile speciale au fost apoi binecuvântați sub umbra celui mai înalt ordin sacru al cultului roman –

SS SAU CAVALERII SEDES SACRORUM

Fiind un ordin militar a Bisericii Romano-Catolice, cavalerilor Sedes Sacrorum (SS) le-au fost acordate puterile juridice ale Pontifului Roman ca în numele Bisericii Mama să aplice constant Sfânta Inchiziție împotriva tuturor „ereticilor”, inclusiv executarea de asasinate, tortură , pentru a proteja Biserica Romano-Catolică .


Ca un ordin spiritual al Bisericii Romano-Catolice, SS – s-au dăruit cu harul romano-catolic de a fi iertați pentru toate păcatele lor muritoare (prin urmare, puteau merge la cer) , cu alte cuvinte, miliția Marelui Inchizitor Tomás de Torquemada a fost primul ordin militar religios căruia urma să-i fie acordată „imunitate” Papală pentru actele sale de tortură și teroare .

II . În anul 1925 în Germania a fost creat un nou SS (Cavalerii Schutzstaffel) pornind inițial ca un escadron de protecție personală al lui Hitler format din 30 de voluntari naziști și ajungând în anul 1939 la câteva mii de persoane cu singur obiectiv și anume acela de a executa cea mai mare inchiziție mondială . Un număr de 18 de milioane de oameni nevinovați au fost exterminați și apoi unii dintre ei arși în cuptoarele din Germania și Polonia.

SS german a fost desființat la sfârșitul celui de-al II-lea război mondial , iar denumirea sa a fost preluată în 1945 de Statele Unite (Secret Service) , SS ocupându-se de atunci de protecția absolută a președintelui .

CODUL ASCUNS AL SS

Descriere mesopotamiană a preoților, cu costume de pește, care stau in jurul pomului vieții, în timp ce țin conuri de pin (glanda pineală) și cupe – semne de cunoștințe avansate în genetică – fiind supravegheaţi de către un zeu care se află suspendat in aer .



Văzuta din lateral, mitra purtata de preoții mesopotamieni arata ca un cap de pește cu gura deschisă, iar acest lucru este exact ceea ce si reprezintă. Este semnul de închinare la “zeul peste”, care ar fi ieșit din apă și ar fi dăruit cunoașterea oamenilor. Logo-ul cu pestele “Creștin” (de la sectanți) reprezintă aceleași zeu Dagon.

Conform credinței lor Dagon sau Oannes era “un zeu pește” care a împărtășit cunoașterea oamenilor. El i-a învățat pe oameni cum să construiască orașele. De asemenea, el le-a predat matematica și legile geometrice, și a fost creditat cu toate cunoștințele pe care le-au primi vreodată oamenii.

Capul ţuguiat a lui Dagon, împărțit în două forme triunghiulare, i-a împins pe mesopotamieni să se inspire și să creeze mitra pe care o purtau preoții păgâni. Mai mult de atât, fiecare înalt preot purta la mână un inel, care era sărutat de supuși. Aceste două elemente păgâne au fost transmise sau preluate de catolicism. Papa poartă o mitră care seamănă izbitor de bine cu cea creată acum mai bine de 4500 de ani, dar și un inel, care este sărutat de credincioși

Cheile găsite pe ambele logo-uri și modul în care acestea sunt poziționate , se referă la un secret păzit cu sârguință. În simbolism, cheia reprezintă cunoștințe blocate și / sau secretele păzite. Dar ce secrete are Vaticanul astfel încât are nevoie de protecție?
Share on Google Plus

About Just Admin

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gallery