Ploi ciudate



În anul 2004, în Marne, Franța, timp de câteva minute a căzut din cer o ploaie numită părul îngerilor. Fire subțiri, de origine necunoscută, asemănătoare cu cele de păianjen au acoperit toată regiunea. În anul 2007, fenomenul s-a repetat în aceeași zonă.

Firele aveau culoarea albă și se dezintegrau în contact cu solul. În anul 1950, în Philadelphia s-a înregistrat un fenomen la fel de straniu. Câteva minute, orașul a fost acoperit de o substanță gelatinoasă, de culoare albă.

În anul 1994, orașul Oakville, SUA, a fost acoperit de o substanță albă, gelatinoasă. Mulți dintre locuitorii care au atins substanța au avut dureri de cap, erau dezorientați, incapabili de a se mișca.



Această stare a durat câteva săptămâni. Analizele acestei substanțe au arătat prezența a două bacterii extrem de periculoase. Mai mult, cercetătorii au constatat că această substanță seamănă foarte mult ca și structură cu globulele albe, semn că aparținea unui organism viu.

ÎN SCOȚIA S-A PETRECUT UN FENOMEN ASEMĂNĂTOR. ANALIZELE AU STABILIT CĂ SUBSTANȚA GELATINOASĂ ERA DE ORIGINE AMFIBIANĂ. ÎN IULIE 2004, LOCUITORII ORAȘULUI KERALA AU FOST MARTORII UNEI EXPLOZII PUTERNICE CARE S-A PRODUS PE CER.

După câteva minute, o substanță roșie a acoperit orașul Analizele eșantioanelor prelevate au demonstrat existența unor celule biologice asemănătoare cu globulele roșii, dar care nu conțineau ADN.

În anul 1893, în Pakistan, locuitorii au avut surpriza să fie martorii unei ploi de zahăr. În California, în anul 1953, o zăpadă verde a coborât din cer. Cei care au venit în contact cu această substanță au avut puternice erupții cutanate.


În anul 1876, în Kentucky, o suprafață de o jumătate de hectar a fost acoperită de bucăți de carne roșie. Cei care au gustat carnea susțineau că are gust de oaie. În București, în anul 1872, s-a produs o ploaie de viermi negri.

Mulți specialiști sunt convinși că o serie de boli ne parvin prin ploi. Răceala, gripa, erupții cutanate sunt boli care ne parvin din cer prin substanțele necunoscute pe care acestea le conțin.

Au fost multe voci care au susținut că aceste fenomene au fost cauzate se sistemul HAARP. Aceasta este o ipoteză viabilă pentru timpurile moderne. Cum explicăm aceste fenomene care s-au petrecut înainte de anii 70?


Share on Google Plus

About Just Admin

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gallery