Europa, te-ai tampit !


Salah Abdeslam, singurul terorist ramas in viata dintre cei care au comis atacurile din Paris din noiembrie 2015, a refuzat sa se prezinte la un interogatoriu in fata unui judecator antiterorist.

In ce tara traim, fratilor ???

Acest lucru s-a intamplat dupa ce la prima audiere, acesta nu a vrut sa spuna nimic, au declarat miercuri surse apropiate dosarului pentru AFP.

Acest refuz a avut loc pe 7 iulie, cand avocatul suspectului, Frank Berton, se pregatea sa ceara tribunalului administrativ de la Versailles, iar apoi Consiliului de Stat, care au refuzat aceasta cerere, sa suspende dispozitivul de supraveghere video continua a celulei in care este incarcerat in inchisoarea Fleury-Merogis.

Potrivit uneia dintre surse, judecatorul de instructie a intocmit pe 8 iulie un proces-verbal in care precizeaza ca Abdeslam a refuzat sa fie scos din celula si adus sa fie interogat in aceeasi zi. Cu o zi inainte el si-a anuntat acest refuz pe o foaie de hartie, a precizat aceeasi sursa.

Ei ne trateaza cu bombe , noi cu avocati !



Contactat de AFP, Berton nu a dorit sa comenteze.

Avocatul a facut o legatura, pe 28 iulie, in fata membrilor Consiliului de Stat, intre tacerea clientului sau si "aceasta supraveghere video pe care nu o mai doreste".

Salah Abdeslam, in varsta de 26 de ani, singurul supravietuitor dintre cei zece membri ai comandoului care a comis atacurile din 13 noiembrie, a refuzat sa raspunda intrebarilor pe care judecatorul de instructie i le-a adresat, pe 20 mai, in biroul sau.

El a fost arestat pe 18 martie in comuna Molenbeek din Bruxelles, unde a crescut, dupa patru luni de fuga, si a fost inculpat, in Franta, pentru asasinate teroriste.

Europa a devenit cretina ! 

Nemernicul ala care omoara sute de oameni .. are avocat ? Si drept la tacere ? 

Bai, voi sunteti idioti ? 

Bai Europa, unde draku vrei sa ajungi ? Astia fac BOOM in curul tau si abia apoi te intreaba cum te cheama iar tu vrei sa le dai azil, hrana, avocati ? 

Europa, te-ai tampit !

Cand romanii, polonezii, bulgarii au inceput sa emigreze in tine, EUROPA, te-ai strans, ca ciupita de buci !

Acum te cracanezi ca ultima curva pentru musulmani teroristi !

De ce, Europa ? Si cand spun Europa, nu ascund, ma refer la curva de Germania.

Ti-ai facut jocurile.

Hai Sictir, Europa nemtilor !
Share on Google Plus

About Just Admin

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gallery