Teoria Conspiratiei : Bazele subterane secrete sunt construite de teama Planetei Nibiru


JURNALIȘTII AMERICANI AU INTRAT ÎN POSESIA UNEI HĂRȚI A SUA, ÎN CARE SUNT LOCALIZATE 150 DE BAZE SECRETE, CONSTRUITE ÎN SUBTERAN.

În ceea ce privește construcția sau existența unor astfel de baze, rușii sunt ceva mai transparenți. Ei au recunoscut faptul că, pot adăposti 100000 de persoane, în caz de nevoie.

Nu se dau explicații despre natura acestei nevoi. Speculațiile au apărut cu privire la apropierea planetei X de Pământ. Există posibilitatea ca puternicul câmp electromagnetic al planetei X să afecteze Terra, în sensul producerii unor cutremure puternice, ultimul produs de aceasta a avut 9,5 grade pe scara Richter. Alți specialiști susțin ipoteza că se vor amplifica erupțiile vulcanice, se vor produce tsunami, iar inversarea polilor magnetici este cauzată tot de această planetă.

Când sonda spațială Pioneer a fost lansată în spațiu, cu scopul de a studia planeta X, s-a creat o forţă misterioasă care a fost numită anomalia Pioneer. Specialiștii de la NASA au fost derutați pentru că nu-și explicau ceea ce se întâmpla.

Pioneer a fost deplasată de pe orbita inițială și îndreptată către Soare. Două concluzii au fost trase de specialiști. În primul rând, forța magnetică a planetei este atât de mare, încât poate devia traiectoria unui obiect aflat la distanțe mari și în al doilea rând, magnetismul planetei acționează în sensul acelor de ceas.

Telescopul Hubble, pentru care s-au cheltuit miliarde de dolari, nu a fost creat pentru a studia Universul, așa cum s-a crezut la început. Scopul a fost acela de a studia misterioasa planetă, a cărei prezență începuse să creeze anumite anomalii în spațiu și pe Pământ.

Nibiru sau gaura de vierme este de aproximativ 4-5 ori mai mare față de Jupiter. În compoziția sa sunt cesium, oxid de fier, fier, oxigen și azot. În jurul său, orbitează șapte aștrii numiți lună și o multitudine de asteroizi.



Construcțiile bazelor subterane au început după anul 1980. Acestea au culminat cu gigantica construcție subterană de sub aeroportul Denver, SUA. Un adevărat oraș subteran.

Până în anul 1983, când a fost descoperită planeta X, vechile texte sumeriene care făceau referire la catastrofele pe care le produce planeta erau considerate simple legende.

După descoperirea sa, specialiștii au confirmat că ea se îndreaptă spre sistemul nostru solar și că nu are o orbită eliptică.
Zecharia Sitchin a fost primul cercetător care a interpretat vechile texte sumeriene, în anul 1976. Sumerienii au fost o populație care au trăit acum 6000 de ani, pe actualul teritoriu al Irakului.

Sitchin susținea că textele descriu existența unui sistem binar format din Soare și Nemesis. Această formațiune binară este considerată o mini-constelație, compusă dintr-un soare, asemănător constelației noastre, numit Nemesis.

Nemesis este vizibil numai în infraroșu, din cauza norilor de praf roșu de fier. În jurul lui Nemesis, gravitează Nibiru și Helion.
După moartea subită a directorului Observatorului Naval al SUA, Harrington, în anul 1993, informațiile despre planeta X au fost tot mai puține. A fost o adevărată cenzură.

Înainte să moară, Harrington a declarat că Uranus și Neptun au suferit modificări în orbita lor, care au fost cauzate de misterioasa apariție a planetei X.

În anul 2010, jurnalul The Telegraph a publicat un articol în care se spune că planeta X ejectează comete mortale.

Sunt specialiști care susțin cu tărie că, planeta X este cauza dispariției dinozaurilor, acum 65 milioane de ani. Odată ce planeta a penetrat sistemul nostru solar, aruncă cu forță asteroizi și comete, de mari dimensiuni, care intră pe orbita Pământului.
Share on Google Plus

About Just Admin

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gallery