Agartha, pamantul zeilor




Unii investigatori afirma ca OZN-urile nu ar veni de pe alte planete, ci din interiorul Pamantului. Stiinta ridiculizeaza ideea ca Pamantul ar avea goluri interne. Exista, insa, afirmatia ca la Polul Nord si la Polul Sud ar exista goluri de acces catre fantastica civilizatie a Agarthei, situata la adancimi de kilometri, care ar fi populate de lemurieni si de atlanti, ale caror continente s-au scufundat cu mii de ani in urma.

Se mai spune ca acesti locuitori din subteran ar ajunge la suprafata solului prin tunele secrete si ar supraveghea lumea noastra din „farfurii zburatoare”. Ei ar fi mai ingrijorati decat oricand, intrucat bombele cu hidrogen care ne-ar putea distruge i-ar putea distruge si pe ei.

O astfel de ipoteza ne pare strainie – tinand cont de modul nostru de a gandi – dar sa ne reamintim legendele vechilor greci despre ciclopi si atelierele lor subterane, unde se fabricau arme miraculoase pentru razboiul dintre zei si uriasei sau de povestile medievale despre intrusii care veneau de pe un taram crepuscular, sau de relatarile rozicrucienilor americani moderni privind lemurienii, care traiesc sub Muntele Shasta din California, sau de enigmele contemporane referitoare la comunicari cu supraoameni care s-ar afla in interiorul Pamantului.

Descoperirea amiralului Richard Byrd a unei regiuni fara gheturi, cu paduri, lacuri si rauri, la care se putea ajunge numai printr-o deschidere aflata la Polul Nord, sugereaza o marturie senzationala asupra lumii subterane.



 
Interesul deosebit pentru Antarctica si pentru acele Obiecte Zburatoare Neidentificate (OZN-uri) ce au fost vazute plonjand in adancurile oceanelor ne duce cu gandul la alte relatari fantastice privind unele enigme ale planetei noastre.”

Nazistii au fost cei care au ajuns pentru prima data in centrul pamantului, avand informatii pretioase obtinute in urma expeditiilor SS in Tibet, ca urmare a colaborarii nazist-tibetane cu glugile galbene si glugile negre, iar civilizatia din Centrul Pamantului, in ultima faza a razboiului, s-a aliat cu SS-ul german, permitandu-le accesul acolo pentru a se stabili.


In 1946-1947, Aliatii au declansat operatiunea „High Jump”, cu scopul de a-i distruge pe nazistii din Antarctica, dar dupa cateva saptamani de lupte crancene, aliatii au suferit pierderi grele, amiralul Richard Byrd de abia reusind sa se intoarca in America.

Amiralul Richard Byrd a ajuns acolo, descrie pe larg in jurnalul sau de bord tot ceea ce a vazut, farfurii zburatoare cu zvastica, oameni foarte inalti, dar si germani. Cele peste doua sute de poze facute in Centrul Pamantului au fost clasificate, ele devenind secret de stat la cel mai inalt nivel.

In 1967-1968, Aliatii au declansat o alta operatiune „International Geophysical Year”, neavand nici o treaba cu „stiinta”, scopul acestei operatiuni fiind acela de a crea diverse „baze de cercetari” in zona polilor cu scopul de a urmari activitatea civilizatiei din Centrul Pamantului, dar si a nazistilor, Aliatii fiind speriati de un posibil atac devastator asupra lor cu ajutorul unor arme avansate.

Pentru mai multe informatii, clare ca si mod de expunere, va recomandam cartea lui Jan Van Helsing – „Organizatia secreta Soarele Negru – loja elitei celui de-al Treilea Reich”, unde veti afla pe larg informatii deosebite.
Share on Google Plus

About Just Admin

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gallery