Imagini incredibile și inexplicabile de pe Marte



În ultimii ani, de când misiunea Curiosity a prins contur pe Marte, numeroase imagini au fost transmise cu Planeta Roșie. Astfel s-au născut numeroase controverse cu privire la presupusa viață de pe Marte.

Specialiștii, în urma analizelor, au ajuns la concluzia că în trecutul îndepărtat Marte a fost o planetă vie, asemănătoare cu Terra, pe care una sau mai multe civilizații și-au dus existența.


 
Pornind de la această teorie, la care se adaugă fotografiile captate de Curiosity, s-au născut diverse controverse cu privire la Marte. Din acest motiv am ales să vă prezentăm mai multe anomalii de pe Marte.

În prima imagine se poate observa un dom uriaș. Acesta se presupune că a fost construit de către ultima civilizație care a trăit pe Marte. Nu s-au descoperit mai multe detalii cu privire la acest dom, dar este limpede că este vorba despre o structură misterioasă.

O altă imagine interesantă este cea în care se poate observa o statuie misterioasă. Adevărul este că imaginea nu este foarte clară, dar se poate observa conturul presupusei statui.


O altă descoperire spectaculoasă se referă la hieroglifele de pe o piatră. Acestea seamănă extrem de bine cu cele egiptene. Oare poate să existe o legătură între scrierea egipteană și hieroglifele de pe Marte? Posibil să existe, dar deocamdată nu se poate face nicio legătură certă între aceste două aspecte.


Creatura misterioasă de pe Marte. Acesta este titlul imaginii în care se poate observa o vietate ascunsă într-o mică peșteră de pe Marte. Această imagine a creat numeroase controverse pentru că în timp ce o tabără susține că este vorba despre o iluzie optică, cealaltă este convinsă că este vorba despre un păianjen uriaş.

Share on Google Plus

About Just Admin

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gallery