Ritualuri satanice si morti misterioase la Vatican


Ritualuri satanice  se realizau la Vatican  în anul 1964 și constau în ceremonii dedicate arhanghelului decăzut, Lucifer. În anul 1990, preotul iezuit Malachi,  un apropiat al papei și al cardinalului Bea Augustin,  a scris o carte despre aceste ritualuri satanice care a stârnit un val de proteste din partea Vaticanului.

Afirmațiile lui Malachi au fost susținute și de alți înalți prelați care în acea perioadă se aflau la Vatican. S-a spus că, Satana a intrat în cele mai înalte sfere ale Vaticanului.

Suspiciunile nu s-au oprit aici. Moartea papei Ioan Paul I este și astăzi un subiect învăluit în mister. Oficial, moartea s-a datorat unei crize cardiace. Fratele Papei, Eduardo, a susținut că, înainte de tragicul sfârșit, Papa a făcut un control medical și rezultatele analizelor au arătat că nu are probleme cardiace.

Se cunoaște faptul că, Ioan Paul I a fost papă numai 33 de zile. În primele zile după ce a ajuns papă, Ioan Paul I a declarat că anumite lucruri din Vatican trebuie schimbate, inclusiv persoanele care le-au generat.



Papa a făcut aluzie la anumite sume de bani, bani murdari și la afaceri care nu fac cinste Vaticanului. Moartea lui Ioan Paul I, în 26 august 1978, rămâne unul dintre marile mistere ale secolului al XX-lea. Apropiații Papei susțin că nu a fost o moarte naturală, suspiciune alimentată și de faptul că Vaticanul a refuzat autopsia.

Jurnaliști de investigație au scos la iveală legături pe care Mafia le avea cu Vaticanul. Vaticanul spăla bani murdari care proveneau de la Mafie. Se știe că, Vaticanul dispune de sume uriașe de bani.


Alte ipoteze privind moartea papei făceau referire la o lojă masonică care activa în interiorul Vaticanului și care avea tot interesul să elimine un papă ferm, incomod pentru mulți.

Conform oficialilor, papa s-a retras în apartamentul său pentru a se odihni. A fost descoperit mort dimineața. Lampa de pe etajeră a funcționat toată noapte și nici o persoană din anturajul papei nu a observat acest lucru.

Soneria pe care o utiliza papa în caz de urgență era decuplată. A fost chemat un medic care a scris în certificatul medical moarte cauzată de probleme cardiace.

Pregătirile pentru înhumare s-au făcut foarte rapid. Nici o persoană din afara Vaticanului nu a putut să aducă un omagiu papei. La câteva ore după deces, papa a fost înmormântat.

Sora Vicenza, cea care îl îngrijea pe papă, a declarat că trupul acestuia a fost descoperit pe podea și nu în pat așa cum secretarul personal a declarat.

Ioan Paul I a încercat să se opună unor practici evazioniste și oculte practicate în Vatican. Consecințele au fost pe măsură.

Toți cei care i-au urmat papei au declarat că vor face lumină în tot ceea ce privește activitatea Vaticanului. Au fost numai promisiuni. Forțele tenebre ale Vaticanului au fost mai puternice.
Share on Google Plus

About Just Admin

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gallery