Extraterestrii ne supravegheaza de 13.000 de ani ?


În anul 1973, americanii lansau misiunea cosmică Skylab 3. Cei trei astronauți au reușit să facă fotografii ale unui obiect misterios, pe care l-au numit satelitul roșu.

În comunicarea pe care au avut-o cu baza, cei trei descriau obiectul ca fiind unul de dimensiuni foarte mari, strălucitor, de culoare roșie.

Obiectul misterios era cu mult mai strălucitor decât planeta Jupiter și astronauții l-au putut observa preț de câteva ore.

Obiectul nu a putut fi detectat de către specialiștii de pe Pământ. Nu este primul caz de o astfel de apariție. La jumătatea anilor 50, a fost detectat un alt obiect misterios care a fost numit cavalerul negru.


Conform agențiilor spațiale, acest corp transmite semnale radio.

Tesla a fost primul care a interceptat aceste semnale radio, în anul 1899, în Colorado, cu ajutorul unui dispozitiv de înaltă tensiune.

În anul 1960, revista Time a publicat un articol în care se spunea că un satelit negru se deplasează deasupra capetelor noastre.
Americanii au crezut că este vorba despre un satelit rusesc de spionaj. Au realizat că lucrurile nu stau așa, câțiva ani mai târziu.




În anul 1964, americanii au declarat că nu poate fi vorba despre un satelit artificial. La acel moment satelitul se afla în orbita polară retrogradă a Pământului, ori rușii și nici măcar americanii, nu dispuneau de o tehnologie atât de performantă, pentru a lansa un satelit cu o astfel de traiectorie.

NASA și celelalte agenții spațiale au păstrat secretul cu privire la acest obiect misterios și nu au dat explicații cu privire la natura acestuia.

Satelitul transmite mesaje care au fost captate de mai mulți specialiști din lume. Din păcate, mesajele sunt într-un limbaj care nu a putut fi decriptat.

Misteriosul satelit își schimbă altitudinea orbitală în mod frecvent. A fost observat la 600 de kilometri altitudine, dar și la 900 de kilometri.

A fost evaluată greutatea acestui obiect misterios și s-a estimat că are peste 15 tone.  Ceea ce a trezit interesul specialiștilor este faptul că are un caracter ciudat, este invizibil observațiilor optice iar orbita sa este una inedită.

Specialiștii îl consideră un adevărat monstru venit din altă lume. Se spune că acest satelit este de 13000 de ani în orbita Pământului.

Specialiștii nu au dat un răspuns cu privire la originea satelitului și la rolul acestuia. Poate că acest obiect numit cavalerul negru are rolul de a ne observa și de a trimite mai departe informațiile.


Share on Google Plus

About Just Admin

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gallery